Μπράβο στην Άννα – Επικρίσεις στην Πολιτεία

Social Media Trends

Η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την Άννα Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου αντιμετωπίστηκε με ενθουσιασμό από τους χρήστες των Social Media που ταυτόχρονα επέκριναν και την απουσία της πολιτείας. Το «χρυσό» κορίτσι της ελληνικής σκοποβολής συγκέντρωσε σύμφωνα με το paloPro 7.326 συνολικές αναφορές μεταξύ 9 – 11 Αυγούστου 2016. Η Άννα Κορακάκη κατέγραψε στο Twitter 5.393 αναφορές, στα Sites 1.257, στα Blogs 428, στις Opinions 53 και στο Facebook 148 αναφορές. Τα συναισθήματα των αναφορών είναι στην πλειοψηφία τους θετικά (3.649), ακολουθούν τα ουδέτερα (3.029) και τέλος τα αρνητικά (601).

Τα Social Media απέδωσαν τα εύσημα στη χρυσή ολυμπιονίκη της σκοποβολής για τις προσπάθειες της αλλά και ανέδειξαν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές στο θέμα των αθλητικών υποδομών. Το αυτοσχέδιο σκοπευτήριο της Άννας Κορακάκη στη Δράμα προκάλεσε τις αλγεινές εντυπώσεις της ελληνικής διαδικτυακής κοινής γνώμης που με τις αναφορές της εξέθεσε την πολιτεία καθώς διαπίστωσε ότι ήταν παντελώς απούσα από την αθλητική καθημερινότητα της ολυμπιονίκη.

Ταυτόχρονα τα Social Media διακωμώδησαν τις φωτογραφίες, τις δηλώσεις και τα twitter των πολιτικών που βρήκαν, όπως άλλωστε παραδοσιακά το συνηθίζουν,  την ευκαιρία να πάρουν κάποια από την αίγλη της «χρυσής» Άννας, στην κορυφαία μέχρι τώρα στιγμή της αθλητικής καριέρας της.

paloPowerPoint

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s